Privacywetgeving - Pro Repairs Oosterhout
  Catharinastraat 42   4901 GR Oosterhout
  0162-229 664   info@prorepairs.nl
  • Gratis onderzoek
    Gratis onderzoek *
  • 12 maanden garantie
    12 Maanden garantie
  • snelle reparatietijd
    Snelle reparatietijd
  • orginele onderdelen
    Orginele onderdelen**
 


VAAK GEZOCHT
IPHONE 6 | GALAXY S5 | XPERIA Z3



Privacywetgeving

Pro Repairs, gevestigd aan Catharinastraat 42, 4901GR Oosterhout, Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.prorepairs.nl
Catharinastraat 42, 4901GR Oosterhout, Nederland
+31 016 229 664

Quirijn Woudsma is de Functionaris Gegevensbescherming van Pro Repairs Hij is te bereiken via quirijn@prorepairs.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Pro Repairs verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@prorepairs.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Pro Repairs verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

Pro Repairs neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Pro Repairs) tussen zit. Pro Repairs gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Pro Repairs bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: Wij zullen uw voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres voor een onbepaalde periode opslaan. Mocht u dit niet willen, kunt u een verzoek indienen voor verwijdering van uw gegevens via info@prorepairs.nl. Wij zullen dit verzoek dan binnen 4 weken honoreren.

Delen van persoonsgegevens met derden

Pro Repairs verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Pro Repairs gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Pro Repairs gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Pro Repairs en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@prorepairs.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Pro Repairs wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Pro Repairs neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@prorepairs.nl.

 

Klanten aan het woord

Geweldig geholpen door Rick van Pro Repairs, ga zo door mannen!
Mirandy Celi-van Wanrooij
Telefoon kapot laten vallen. Vervolgens naar Pro Repairs gegaan en de volgende dag was de ...
Marijn Cardon
Word altijd meteen geholpen! Met een super goede service!
Asley Vermeulen
Zeer netjes geholpen! Toestel is weer als nieuw en hij maakt weer prachtige foto's!
Esther Staal
Prima service en snel ook. Al meerdere keren telefoons laten repareren, altijd goed!
Ingrid Bastiaansen
Super service! Pro Repairs heeft me ontzettend veel kosten en kopzorgen bespaard! Dank dan...
Iphone 6 laten vallen scherm en home button helemaal kapot , doorgekregen van verzekering ...
Mehmet Alp
Word met goede kwaliteit materiaal gewerkt, en de service helemaal super!
Angelo V Dongen
Mijn telefoon HTC sensation was twee jaar oud en traag. De batterij deed het slecht, omdat...
Monique Melenboer
Mijn iPhone 6 had (zout)water schade, wat een ellende! Bij Apple zou ik mijn telefoon bijn...
Bryan Thijssen
Super service ! iPhone was uitgevallen en ben telefonisch super geholpen
Monique Vooren
Vandaag met mijn S7 met kapotte camerascherm hier geweest. Binnen 20 minuten stond ik weer...
Hans van Gastel
Prima service
Jaap de Rek
Me telefoon laten repareren was top ! Zeker een aanrader !
Kim Gelens
Snelle en goede service Aardige gasten! Me ipad binnen een paar uurtjes klaar Me scherm zi...
Linda Schoemans
Super snel een zeer goede service een de kosten vielen ook nog mee... top bedrijf
Dennis Kruis h
Super service, vriendelijk personeel, en telefoon snel en goed gemaakt. Top! Koffie terwij...
Pascale Pascale
 

Pro Repairs.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 314 reviews. reviews.